Cv-ketel Barendrecht? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Wij werken uitsluitend met de A-merken Remeha, Vaillant, Nefit en Intergas. Alleen het beste vinden wij namelijk goed genoeg voor onze klanten.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Uitsluitend A-merken cv-ketel voor Barendrecht

Holland Warmte verzorgt de volledige installatie van cv-ketels door deskundige, intern opgeleide monteurs. Zij plaatsen en onderhouden op een vakkundige manier uw cv-ketel. Hierdoor is Barendrecht verzekerd van vakbekwaamheid en correctheid. Onze mensen houden zich aan de gemaakte afspraken, geven een goede uitleg over het gebruik van de thermostaat en cv-ketel.

Maar Holland Warmte biedt u ook aantrekkelijke servicecontracten voor verwarmingsketels aan, tegen de laagste prijs van Nederland. Wie kan het onderhoud aan uw toestel immers beter uitvoeren dan het bedrijf dat al betrokken was bij het ontwerp en de installatie ervan? Bijkomend voordeel van onze onderhoudscontracten is dat Holland Warmte een exclusieve 24/7 servicedienst heeft. Die staat dag en nacht voor u klaar. Met monteurs in alle regio’s kunnen wij snel en effectief reageren op iedere situatie.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Cv-ketel Barendrecht? Holland Warmte! Ruim 55 jaar betrouwbaarheid

Holland Warmte bewijst steeds opnieuw een solide en betrouwbare partner te zijn. Met een historie van ruim 55 jaar is duidelijk dat wij geen eendagsvlieg zijn. Daarom kunt u, bij het kopen van een cv-ketel Barendrecht en omgeving, op ons vertrouwen. Als u ook van onze professionele diensten gebruik wilt maken, neem dan contact op met Holland Warmte.

Contact met Holland Warmte!