Cv-ketel Spijkenisse? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Wij hebben, voor de levering, van menig cv-ketel Spijkenisse bezocht. Want waarom zou je iets van ver halen, wat je dichtbij prima kunt krijgen?

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Cv-ketel in Spijkenisse? Schaf hem aan bij Holland Warmte!

Wij hebben een langdurige samenwerking met de 4 topmerken cv-ketels: Remeha, Nefit, Vaillant en Intergas. Deze dealerschappen zijn aan ons toegekend wegens onze betrouwbaarheid, service en deskundigheid. Het is in een halve eeuw zorgvuldig opgebouwd. Nu is het ene huis het andere niet, maar Holland Warmte heeft altijd het juiste toestel met de juiste capaciteit voor de juiste situatie. Uiteraard wilt u ook een voordelige cv-ketel. Spijkenisse en omstreken kunnen ook wat dat betreft bij ons terecht.

Iedere cv-ketel, dus ook een A-merk, heeft deugdelijk onderhoud nodig. Dan is het een geruststellende gedachte dat Holland Warmte servicecontracten met de laagste prijsgarantie van Nederland aanbiedt. Zonder daarbij op het onderhoud zelf te bezuinigen. Ons gekwalificeerd personeel kent ieder toestel van haver tot gort. Een bijkomend pluspunt van de servicecontracten is dat Holland Warmte een exclusieve 24/7 servicedienst heeft die ook buiten werkdagen voor u klaar staat.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

De best denkbare cv-ketel. Spijkenisse weet waar

Het is geen toeval dat als het gaat om een cv-ketel Spijkenisse steeds vaker op onze lijst met kopers staat. Kom uzelf ook overtuigen bij Holland Warmte. U zult zien dat wij voor iedere denkbare situatie een oplossing hebben. Contact opnemen kan natuurlijk ook.

Contact met Holland Warmte!