Cv-ketel Oss? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Wij geven u een prijsgarantie dat u het voor dit bedrag elders niet krijgt. En anders horen we dat graag! Bij Holland Warmte koopt u niet alleen een toestel, u kunt bij ons voor het totale pakket terecht. Denk daarbij aan verlengde garantie en een, eveneens scherp geprijsd servicecontract.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

De voordelen van Holland Warmte!

Het biedt tal van voordelen om met Holland Warmte in zee te gaan. Wij verkopen vier topmerken. Bij enkele daarvan krijgt u bij de aankoop de thermostaat cadeau. Andere modellen kunt u deze tegen een voordelige meerprijs bestellen. Voor het onderhoud beschikken wij over een uiterst modern wagenpark en monteurs die hun kennis up to date houden. Mochten er onverhoopt problemen zijn dan stellen zij een gedegen diagnose en zijn vlug bij u. Voor een spoedreparatie van een cv-ketel Oss bezoeken is voor ons geen probleem!

Holland Warmte bestaat al sinds 1965 en is een echt familiebedrijf. We houden van korte lijnen en doen wat we hebben afgesproken. Daar mag u ons te allen tijde op aanspreken. Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een onderneming die specialist is in verwarming en airconditioning. Wij ontwikkelen ook zelf verwarmingsinstallaties. Onze Maritime Booster® kunt u als bootverwarming op alle wereldzeeën tegenkomen.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Gezocht én gevonden: cv-ketel Oss

Dat u bij het zoeken naar ‘cv-ketel Oss’ op de website van Holland Warmte uit zou komen, is voor ons geen verrassing. In deze contreien zijn wij een graag geziene leverancier. Overtuig uzelf daarvan en neem nu contact met ons op.

Contact met Holland Warmte!