Cv-ketel Oosterhout? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

De keuze voor een HR combiketel is altijd verstandig. Niet alleen het verwarmen van een woning gebeurt met het hoogste rendement, dit apparaat is ook superzuinig bij de productie van warm water.

In de ruim vijftig jaar die Holland Warmte nu bestaat is het een solide partner gebleken. Bij ons kunt u zorgeloos een ketel kopen én tegelijk daarvoor voordelig een onderhoudscontract afsluiten. Desgewenst laat u meteen het oude toestel afvoeren door onze monteur. Rotterdam is de regio waar wij van oudsher onze diensten aanbieden, maar inmiddels zitten we bijna door heel Nederland. Bekijk ons werkgebied. Om voor installatie en onderhoud van een cv-ketel Oosterhout te bezoeken, is voor Holland Warmte geen enkel probleem.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Advies en een ruime keuze bij Holland Warmte

Door de hechte samenwerking met 4 topmerken heeft Holland Warmte steeds de laatste nieuwe technieken in huis. Toch zijn wij verreweg de goedkoopste. Niet alleen voor onze ketels, ook voor de servicecontracten hanteren wij de laagste prijsgarantie van Nederland. Er zijn diverse varianten, waarbij onder meer geen arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten in rekening worden gebracht. Wij maken het waar dat uw, voor het beste onderhoud aan een cv-ketel in Oosterhout, altijd een beroep kan doen op Holland Warmte.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Cv-ketel in Oosterhout? Kies voor ‘Warmte zonder Zorgen’

Wilt u zich vandaag nog verzekeren van zorgeloos stookplezier? Vul dan nu het contactformulier in. Dan maakt ook u binnenkort gebruik van ons Warmte zonder Zorgen concept.

Contact met Holland Warmte!