Cv-ketel Delft? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Denkt u deze op een ander adres nog goedkoper te kunnen krijgen, laat dit ons dan weten! Bij Holland Warmte heeft u een zeer goede reputatie op het gebied van cv-ketels. Of het nu een rijtjeshuis betreft of een groot vrijstaand huis, het juiste apparaat dat u zoekt zit er zeker bij. Heeft u hulp nodig neem dan contact op via 088 – 1180800.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Vakbekwaam onderhoud cv-ketel Delft en omstreken

Bij Holland Warmte krijgt u altijd een interessante aanbieding. Of het nu gaat om een controle van uw huidige ketel, of het aanschaffen van een nieuwe ketel. Wij zijn er trots op dat we de goedkoopste van Nederland zijn. Ons ‘Warmte zonder zorgen’-concept geeft u bovendien de mogelijkheid een contract af te sluiten waarbij de standaardgarantie wordt verlengd tot maar liefst dertien jaar. En mocht het nodig zijn, dan kunt u voor een vakbekwaam onderhoud aan een cv-ketel in Delft altijd een beroep op ons doen.

U kunt terugvallen op de excellente service die Holland Warmte geeft. 24 uur per dag kunt u daarvoor contact met ons op te nemen. Onze monteurs hebben een opleiding gehad binnen ons bedrijf, dat in ruim vijftig jaar tijd een schat aan kennis en ervaring heeft opgedaan. Vraag daarom naar onze unieke servicecontracten.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

De beste cv-ketel? Delft gaat naar Holland Warmte

Wellicht heeft u vragen of wilt u een inspectie van uw huidige cv-ketel inplannen? Vul het contactformulier in en onze vakkundige medewerkers staan klaar om u volledig van dienst te zijn.

Contact met Holland Warmte!