Cv-ketel Breda? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Neem de nieuwe generatie thermostaten die steeds slimmer worden. Deze zorgen in toenemende mate zelf voor de optimale temperatuur en registreren wanneer er warmte nodig is. Dat is niet alleen prettig opstaan of thuiskomen, het levert u ook een forse besparing op uw energierekening op. Wilt u liever het heft in eigen hand houden? Met een app voor uw smartphone of tablet stelt u zelf de gewenste temperatuur of programma’s in. Ook buitenshuis. Mocht er iets mis zijn met de Cv-installatie dan krijgt u, en als u dat wilt de verwarmingsmonteur, via dit systeem direct een seintje.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Doelgericht onderhoud in Breda aan uw cv-ketel

Wist u dat u voor doelgericht onderhoud aan uw cv-ketel ook altijd een beroep kunt doen op Holland Warmte? Wij bieden u de beste servicecontracten aan tegen de laagste prijs van Nederland. Betrouwbaarheid, korte lijnen en een hoge servicegraad staan bij ons hoog in het vaandel. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze klanten, wat u terug kunt lezen in hun uitstekende beoordelingen.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Stel ons uw vraag inzake cv-ketel Breda

Hebben we u nog niet helemaal overtuigd dat we de beste partner zijn als het gaat om een nieuwe cv-ketel Breda? Neem contact op met één van onze adviseurs op 088 – 1180800 en we helpen u met het maken van een keuze. Neem contact met ons via onderstaand formulier.

Contact met Holland Warmte!