Cv-ketel Alblasserdam? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

De vakkundige medewerkers van Holland Warmte beantwoorden graag al uw vragen hierover. De installateurs van Holland Warmte geven na plaatsing van het apparaat altijd duidelijk tekst en uitleg over de werking van uw nieuwe cv-ketel. Neem contact op via 088 – 1180800 of stuur ons een bericht!

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Advies op maat over cv-ketel Alblasserdam? Holland Warmte!

Daar zal dan wel een flink prijskaartje aan hangen, horen we u zeggen. Integendeel! Probeert u het ergens anders maar eens goedkoper te krijgen. Hoe dat kan? Door de groei die Holland Warmte in de laatste vijf decennia heeft doorgemaakt, hebben we een schaalgrootte bereikt waardoor wij u tegen de scherpste prijzen cv-ketels kunnen aanbieden. Wij hebben dealerschappen van vier A-merken RemehaNefitVaillant en Intergas. Uiteindelijk profiteert u als klant hiervan.

Met Holland Warmte verzekert u zich van een aangenaam klimaat in uw woning voor een periode van vele jaren. De standaardgarantie van twee jaar op een toestel is bij ons, met een servicecontract, zeer eenvoudig te verlengen tot 13 jaar na de installatie. In combinatie met ons goedkope ‘Onderhoudscontract cv-ketel Alblasserdam’ zit u gebeiteld. U kunt zorgeloos genieten van warmte en warm water, altijd en overal.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Recensies over ons bedrijf? U kunt ze hier bekijken!

Wilt u weten hoe andere klanten van Holland Warmte over onze serviceverlening denken? Bekijk dan de vele recensies. Die maken duidelijk dat voor een cv-ketel in Alblasserdam goed zit bij ons. Alle reden dus om snel contact op te nemen met Holland Warmte.

Contact met Holland Warmte!