Installateur Breda nodig? Holland Warmte

Onze technisch uitstekend onderlegde mensen zijn werkzaam in geheel Noord-Brabant. Ze kunnen voor een karwei dus snel in Breda zijn. Met de voordelige servicecontracten die u bij ons bedrijf afsluit, is het absoluut niet nodig om hiervoor diep in de buidel te tasten. Drie redenen waarom, voor een installateur, Breda het beste bij Holland Warmte terecht kan.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Laat onze installateur Breda of omgeving snel bezoeken

Wilt u dat er een nieuwe cv-ketel wordt geplaatst? Dat treft, want wij hebben in ons assortiment vier topmerken: Remeha, Vaillant, Nefit en Intergas. Vanwege ons dealerschap krijgt u altijd de nieuwste modellen en zijn deze uit voorraad leverbaar. Zou u wel een nieuwe ketel willen, maar kunt u deze niet ineens betalen? Geen probleem, Holland Warmte stelt u in de gelegenheid om er één te huren of te leasen. Heeft u alleen een storing en wilt u dat die zo snel mogelijk wordt verholpen? Dan kan onze installateur Breda snel bezoeken en het probleem de wereld uit helpen.

Gevonden: installateur Breda die aan strengste normen voldoet

Ons bedrijf heeft een lange historie. In een halve eeuw tijd is Holland Warmte in Nederland een gevestigde naam geworden op het gebied van installatietechniek. Wij zijn specialist in verwarming en airconditioning. Met tal van certificeringen, zoals het kwaliteitslabel OK CV, plus ons lidmaatschap van de branchevereniging Uneto VNI, heeft u de zekerheid dat wij aan de strengste normen voldoen. Bedenk als u op zoek bent naar een installateur: Breda doet er zijn voordeel mee, dus waarom ik niet?

Neem daarom nu contact met ons op. Dan profiteert ook u van de vele voordelen van Holland Warmte.

Aanvraag cv-monteur