Vakbekwaam cv onderhoud in Leiden en omstreken

Voor ketelonderhoud en storingsmeldingen van uw apparaat schakelt Holland Warmte direct monteurs in die hun opleiding intern hebben volbracht. Omdat wij enkel A-merken verkopen, zijn zij het gewend om te werken met de meest recente en duurzame technieken. Van het gerenommeerde merk Remeha kunt u bij Holland Warmte zelfs ketels huren. Doe ook een beroep op ons als het gaat om (het onderhoud van) de verwarming van uw vakantiehuis, boot of truck. Holland Warmte is daarnaast gespecialiseerd in airconditioning en droogapparatuur.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Check of Holland Warmte voor cv onderhoud Leiden bezoekt

Wij zijn gevestigd in Numansdorp, onze installateurs zijn in een groot gedeelte van Nederland werkzaam. Wij zijn actief in vele werkgebieden zoals de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Randstad en Noord-Brabant. Kijk voor een specifieke postcode bij onze werkgebieden.

Gezocht en gevonden: cv onderhoud Leiden

U zocht op ‘cv onderhoud Leiden’ en komt niet zonder reden op de website van Holland Warmte. Completer en goedkoper vindt u het echt niet bij een ander bedrijf. Anders horen wij dat graag van u. Vul nu het contactformulier in, dan profiteert ook u snel van betaalbaar cv onderhoud.

Aanvraag cv onderhoud