Cv-ketel Tilburg? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Maar waar vind je tussen al die aanbieders de juiste? Wij weten dat, als het gaat om een nieuwe cv-ketel Tilburg graag naar Holland Warmte gaat. En terecht! We bieden u de laagste prijsgarantie op de aanschaf en servicecontracten. U zit er in een mum van tijd warmpjes bij en dat blijft zo.
Holland Warmte levert de vier grote A-merken Remeha, Vaillant, Nefit en Intergas. U bent dus altijd verzekerd van topkwaliteit.

Daarbij is het prettig om te weten dat voor service en onderhoud aan een cv-ketel Tilburg altijd een beroep op ons kan doen. Wij bieden een 24-uursdienst die ook in weekenden en vakantieperiodes actief is. Door de intern opgeleide monteurs van Holland Warmte geniet u te allen tijde van een optimaal wooncomfort.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Voor installatie cv-ketel Tilburg bezoeken? Geen probleem

Wij zijn gevestigd in Numansdorp, onze installateurs zijn in een groot gedeelte van Nederland werkzaam. Wij zijn actief in vele werkgebieden zoals de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Randstad en Noord-Brabant. Kijk voor een specifieke postcode bij onze werkgebieden.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Goed advies over nieuwe cv-ketel? Tilburg weet waar

Maak snel een afspraak met een van onze medewerkers. Mede door hun jarenlange ervaring kunnen onze adviseurs u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Contact met Holland Warmte!