Cv-ketel in Tiel? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Het probleem is echter dat u uw ketel destijds niet bij ons heeft gekocht. Geen probleem! Wij bieden u de mogelijkheid om toch een servicecontract bij Holland Warmte af te sluiten. U hoeft alleen maar thuis te zijn, zodat onze inspecteur van de cv-ketel Tiel kan bezoeken voor de beoordeling van het apparaat.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Vertrouwd adres voor aanschaf cv-ketel in Tiel

Natuurlijk bent u ook welkom bij ons als u de aanschaf overweegt van een nieuwe cv-ketel. Tiel is voor ons een vertrouwd adres. De ketels en thermostaten die wij verkopen zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Voor onze monteurs zijn ze op hun beurt eenvoudig te installeren en onderhouden. De A-merken waarmee wij werken, bestaan uit oerdegelijke onderdelen. Hoewel ze nagenoeg storingsvrij zijn, is het niet onverstandig om bij ons ook goed en goedkoop een onderhoudscontract af te sluiten. Of maak gebruik van de verlengde garantie. Zo weet u zich voor een periode van liefst 13 jaar verzekerd van een aangenaam binnenklimaat.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Goedkope cv-ketel in Tiel? Laagste prijsgarantie bij Holland Warmte

U krijgt van ons bovendien de laagste prijsgarantie van Nederland! Als koper wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw nieuwe ketel tevens de beste in uw situatie is. Holland Warmte is dé nummer één in cv-ketel vervangen, installatie en onderhoud!

Hopelijk weet u nu waarom bij aankoop van een nieuwe cv-ketel Tiel voor ons kiest. Heeft u vragen, wenst u de geheel vrijblijvende inspectie van uw huidige ketel of wilt u een offerte voor een nieuw toestel? Neem dan nu contact met ons op. Dan profiteert ook u binnenkort van onze geweldige acties en voordelen. Wij geven graag tekst en uitleg.

Contact met Holland Warmte!