Cv-ketel Ridderkerk? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Wij zijn een erkend en in verwarming gespecialiseerd familiebedrijf. Wij staan voor u klaar wanneer het gaat om verkoop en service. Ook voor de installatie van uw cv-ketel in Ridderkerk bezoeke we u graag.

In uw omgeving zijn wij sinds jaar en dag een vertrouwd adres. Laat u uitvoerig informeren over de topmerken cv-ketels die wij in huis hebben. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers u van een uitstekend advies voorzien. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze wanneer het gaat om de aanschaf van een cv-ketel.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Ook voor onderhoud aan uw cv-ketel snel ter plaatse

Is uw ketel aan vervanging toe, dan doen wij u altijd een aantrekkelijk aanbod. De installatie wordt verzorgd door onze eigen, binnenshuis opgeleide installateurs. Tevens bieden wij u een 24-uursdienst aan die ook in de weekends en vakantieperiodes actief is. Uw voordeel is dat bij een eventuele reparatie van de cv-ketel Ridderkerk voor ons snel bereikbaar is.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Cv-ketel in Ridderkerk? Holland Warmte!

U zocht op ‘cv-ketel Ridderkerk’ en u komt niet voor niets uit op de website van Holland Warmte. Neem contact op, dan profiteert ook u binnenkort van onze geweldige voordeelacties. De medewerkers van Holland Warmte praten u graag bij over ons ‘Warmte zonder Zorgen’ concept.

Contact met Holland Warmte!