Cv-ketel Numansdorp? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Wij ons vindt u de topmerken Remeha, Nefit, Vaillant en Intergas. Met deze leveranciers hebben wij een zeer warme band zodat we altijd de beste en nieuwste modellen leveren. Tevens houden we onze installateurs altijd op de hoogte van de meest recente ketels en technieken. Qua duurzaamheid zit u bij ons dus goed.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Cv-ketel Numansdorp? Wij zijn uw lokale partner!

Veel bedrijven hebben de mond vol over energiebesparing. Holland Warmte maakt daar ook echt werk van. Met cv-ketels die ultra zuinig zijn in het gasverbruik en hoge rendementen hebben. Maar ook met slimme thermostaten, deze kunnen registreren wanneer er iemand thuis is en er wel of geen behoefte is aan verwarming. Als het gaat om een nieuwe cv-ketel in de regio Numansdorp zien we u graag bij Holland Warmte. Zuinigheid en besparing gaan er hand en hand en we zijn te vinden op een afstand van enkele minuten.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

55 jaar Holland Warmte uit Numansdorp

Holland Warmte is er maar wat trots op dat we vanuit Numansdorp inmiddels grote delen van Nederland hebben veroverd. Wat let u om een keer bij ons binnen te lopen en u zelf van al onze voordelen te overtuigen? Wij ontvangen u graag aan de J. van der Heydenstraat 1. In ons uitgebreide assortiment treft u altijd de ketel van uw gading. Of vraag aan onze adviseurs welke cv-ketel we het meest laat installeren.

Wilt u vooraf nog aanvullende informatie, neem dan gerust eerst contact met ons op. U zult er beslist geen spijt van krijgen. Graag tot ziens bij Holland Warmte!

Contact met Holland Warmte!