Nieuwe cv-ketel? Maassluis haalt die om de hoek

Al jaren zijn wij een vertrouwd adres voor alles op het gebied van verwarmingstechniek, en kunt u daar bij ons tegelijk ook flink op besparen. We hebben tal van aantrekkelijke aanbiedingen op topmerken ketels, thermostaten en onderhoudscontracten.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Voor service aan cv-ketel Maassluis is er maar één adres

Heeft u bij ons een toestel gekocht, dan wordt dit op vakkundige wijze geïnstalleerd. Holland Warmte werkt uitsluitend met eigen monteurs, die hun opleiding ook bij ons hebben gekregen. Zo zijn zij vertrouwd geraakt met de apparatuur en heeft u de zekerheid van een onbekommerd gebruik. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan weten wij voor de service aan uw cv-ketel Maassluis snel te vinden. Onze servicedienst is daarvoor zeven dagen per week bereikbaar.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Cv-ketel Maassluis? Holland Warmte is CO-gecertificeerd!

Holland Warmte is 100 procent gecertificeerd. Ons familiebedrijf is onder meer erkend door de brancheorganisatie Uneto VNI en voert het landelijk erkende CO certificaat. Allemaal waarborgen waardoor bij de aankoop van een cv-ketel Maassluis zeker kan zijn van z’n zaak. We zijn er trots op dat we al meer dan vijftig jaar actief mogen zijn in deze omgeving. Het vertrouwen in ons heeft er ondertussen toe geleid dat klanten in een groot deel van Nederland van onze scherpe aanbiedingen kunnen profiteren. Dat wilt u toch ook?

Neem snel contact op met ons, dan bespreken we samen wat voor u de mogelijkheden zijn. Of bekijk nu alvast onze aanbiedingen. Holland Warmte, het bedrijf waar klant, kwaliteit en service op de eerste plaats komen.

Contact met Holland Warmte!