Cv-ketel Hellevoetsluis? Holland Warmte voor Warmte zonder Zorgen!

Ook voor een energiezuinige en veilige scheepsverwarming is Holland Warmte uw vertrouwde adres. Neem bijvoorbeeld onze kleinste, professionele oliegestookte (combi)ketel ter wereld. De Maritime Booster® is ideaal voor op de boot, al kan deze eveneens in een vakantiewoning, vrachtwagen of trailer worden geïnstalleerd. Op plezierjachten telt tenslotte elke centimeter als het gaat om de inrichting. Dan is het goed om te weten dat u ook voor zo’n cv-ketel bij Holland Warmte terecht kunt.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Grandioze service voor een cv-ketel in Hellevoetsluis

Wij zijn gevestigd in Numansdorp. Het is dan een prettige gedachte dat voor de installatie van uw cv-ketel in Hellevoetsluis op een steenworp afstand ligt. Uiteraard is dit een karwei voor één van onze gespecialiseerde, intern opgeleide installateurs. Ook voor het onderhoud bent u bij ons meer dan welkom. Holland Warmte biedt op dat onderdeel scherpe tarieven voor servicecontracten. U verzekert zich hierbij van het deugdelijk onderhoud aan uw ketel en weet onze storingsdienst nabij. Dag en nacht!

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

U wilt de beste cv-ketel? Neem contact op met Holland Warmte

We overtuigen u graag ervan dat, als het gaat om een “cv-ketel Hellevoetsluis”, u deze het beste bij Holland Warmte kunt aanschaffen. Neem nu contact op en informeer wat de mogelijkheden zijn.

Contact met Holland Warmte!