Cv-ketel Etten-Leur? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Wij adviseren u en helpen de juiste keuze te maken inzake een duurzame cv-ketel. Optimale warmte en een laag gasverbruik. Kiest u voor een slimme thermostaat dan betekent dat uw woning altijd op het juiste moment is voorzien van een aangename temperatuur.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Gecertificeerde installatie van uw cv-ketel in Etten-Leur

Als totaalinstallateur zijn we uiteraard voorzien van de benodigde erkenningen en een 100%-certificering. Holland Warmte is aangesloten bij alle toonaangevende brancheverenigingen zoals Uneto VNI. Holland Warmte is tevens VCA-gecertificeerd, STERKIN- en STEK erkend. Dit betekent dat we onze bedrijfsprocessen uitstekend op orde hebben, zowel in de onderneming zelf als onderweg. Op deze manier kunnen we adequaat reageren op een melding van een storing, die onze klanten altijd ongelegen komt.

Neem contact met ons op, als ook u wilt dat onze installateur van de cv-ketel Etten-Leur of omgeving bezoekt. Bekijk ook onze recensies om te beoordelen hoe anderen tegen onze werkzaamheden aankijken.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Check of Holland Warmte voor cv-ketel Etten-Leur bezoekt

Wij zijn gevestigd in Numansdorp, onze installateurs zijn in een groot gedeelte van Nederland werkzaam. Wij zijn actief in vele werkgebieden zoals de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Randstad en Noord-Brabant. Kijk voor een specifieke postcode bij onze werkgebieden.

Contact met Holland Warmte!