Uw specialist in tijdelijke verwarming: Holland Warmte

Wij richten ons onder meer op startende bouwprojecten en tijdelijke behuizing zoals directieketen, noodwinkels, tenten en dergelijke. Staat uw behuizing hier niet bij maar heeft u toch dringend behoefte aan tijdelijke verwarming, dan kan Holland Warmte u altijd helpen.

Verhuur van apparatuur door heel Nederland

Met ruim een halve eeuw ervaring in verwarming en airconditioning, bedenken wij voor ieder probleem een oplossing. Wij verhuren op de meest uiteenlopende locaties, door heel Nederland. Daarbij gaat het niet alleen om cv-ketels of airco’s, maar eveneens om droogapparatuur en drukverhoginginstallaties. Het plaatsen hiervan wordt gedaan door een ploeg van eigen monteurs die speciaal hiervoor zijn opgeleid. Dat geeft u de garantie van vakkundig geplaatste apparatuur.

Holland Warmte staat bekend om zijn snelheid en service. Alle cv-installaties zijn uitvoerbaar in olie, gas of elektriciteit. Wij ontwerpen zelf de ketelhuizen, zodat deze tot in de kleinste details voldoen aan de eisen van de klant. Holland Warmte heeft daardoor duurzame relaties opgebouwd met de grootste Nederlandse bouwers en diverse instellingen. Ook voor onderhoud en storingen zijn onze monteurs dag in dag uit bereikbaar. Dat maakt ons familiebedrijf tot een betrouwbare partner voor iedereen die tijdelijke verwarming nodig heeft.

Wij helpen u graag verder met tijdelijke verwarming

Wellicht heeft u nog vragen? Het aanbrengen van tijdelijke verwarming is immers een vak apart en niet iets waar u elke dag mee te maken heeft. Schroom niet, neem contact met ons op en informeer wat de mogelijkheden zijn. Ook de prijzen zullen u aangenaam verrassen. U bent eveneens van harte welkom in onze showroom in Numansdorp. Graag tot ziens bij Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

ketelkiezer
klantenservice
Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800