Een nieuwe, slimme Vaillant thermostaat

Dit merk heeft vele, uiterst eenvoudig te bedienen thermostaten in het assortiment. Neem de Calormatic 350. Deze is gemakkelijk instelbaar. Met een simpele draai aan de knop stelt u de gewenste temperatuur in. Tevens zijn er vliegensvlug tijdsprogramma’s mee in te programmeren. Daarmee bespaart u ook nog eens energie. Op de momenten dat u bijvoorbeeld naar uw werk gaat, schakelt de thermostaat de cv-ketel automatisch één of meer graden lager. Of het toestel wordt uitgeschakeld op het moment dat u met vakantie gaat. Een Vaillant thermostaat is dus ook nog eens aantrekkelijk voor uw portemonnee.

Vaillant Calormatic 350

Holland Warmte levert bij de Vaillant EcoTEC Plus modellen gratis de Vaillant Calormatic 350 klokthermostaatthermostaat. Deze thermostaat is uitgevoerd in een modern en wit design. Bovendien is deze klokthermostaatmakkelijk instelbaar en de gewenste temperatuur is eenvoudig met de draaiknop aan te passen. De status van de cv-installatie kan via het menu worden uitgelezen.

Vaillant vSmart

De vSMART van Vaillant is een slimme, veelzijdige thermostaat voor maximaal comfort. Met de bijbehorende gratis app regelt u gemakkelijk op afstand de juiste temperatuur in huis. Dankzij de WiFi-verbinding kunt u de thermostaat overal draadloos in huis plaatsen.

De slimme thermostaat past de temperatuur automatisch aan op de buitentemperatuur. Hiervoor haalt de vSMART gegevens van het internet en reageert direct op actuele veranderingen in het weerbericht. Bovendien leert de thermostaat snel het opwarmgedrag van uw woning ‘kennen’ zodat de ruimte op de juiste tijd op temperatuur is. Altijd aangenaam met maximaal comfort.

De Vaillant vSmart wordt voor een meerprijs van € 205,00 incl. btw bij uw Vaillant cv-ketel geleverd en gemonteerd.

Meer informatie over een Vaillant thermostaat? We bellen u graag terug!

Mogelijk wenst u meer uitleg over Vaillant thermostaten of heeft u een andere vraag. Vul onderstaand contactformulier vrijblijvend in en wij nemen contact met u op:

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800