Met Holland Warmte geen omkijken naar onderhoud cv-ketel

De aanschaf van een toestel is nog geen garantie op een onbezorgd gebruik. Technische systemen vragen namelijk altijd om onderhoudsbeurten. Daarnaast is regelmatig schoonmaken een must. Met de servicecontracten van Holland Warmte heeft u hier allemaal geen omkijken naar: 24 uur per dag en 7 dagen per week staan we voor u paraat.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoud
Prijs per jaar incl. btw€ 134,00€ 107,00 € 97,00
Servicebeurten1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokok
Voorrijkostenokokok
Arbeidsloonokokno
Materiaalkostenoknono

Voorkom levensgevaarlijke situaties door koolmonoxide

Onderzoeksinstituut KIWA Technology adviseert om oude toestellen te vervangen, met name geisers en open verwarmingstoestellen. Het benadrukt eveneens het belang van goed onderhoud. Cv-ketel en rookgasafvoer die niet regelmatig nagekeken zijn, kunnen zorgen voor levensgevaarlijke situaties door de vorming van koolmonoxide. Een veilig en betrouwbaar functioneren van een installatie is pas gegarandeerd als er een servicecontract bij wordt geleverd. Holland Warmte biedt die tegen een scherpe prijs aan en neemt u deze zorg uit handen.

Het is belangrijk om het ketel onderhoud door een erkend installatiebedrijf uit te laten voeren. Beunhazen zijn er genoeg op de markt. Hun broddelwerk verhoogt de kans op riskante situaties, met alle gevaren van dien. Maar hoe onderscheidt u de goede van de slechte bedrijven? Holland Warmte is meerdere malen gecertificeerd. Zo hebben wij van brancheorganisatie Techniek Nederland het label OK CV ontvangen. Dit houdt in dat steekproefsgewijs kan worden gecontroleerd of wij het onderhoud volgens de regels uitvoeren.

Download de brochure ‘onderhoud cv-ketel’

Klik hier voor een afspraak, of als u vragen heeft. Of download hier onze brochure over het onderhoud cv-ketel” en de verschillende soorten servicecontracten! Wilt u een A-merk cv-ketel kopen, bezoek dan onze showroom in Numansdorp. Graag tot ziens bij Holland Warmte!

Vraag hier online een servicecontract aan!

Aanvraagformulier servicecontract

  • Vul hier in naar welk servicecontract uw voorkeur uitgaat
  • Is uw cv-ketel niet geplaatst door Holland Warmte dan voeren wij altijd eenmalig een ketelcheck uit € 52,50 incl. btw.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800