Holland Warmte, hét juiste adres voor uw nieuwe ketel

Stop uw zoektocht naaIn ons assortiment heeft u altijd een ruime keuze, of u nu op zoek bent naar een hr combiketelvr ketel of elektrische ketel. Daarnaast hebben wij tal van accessoires die het gebruik van uw nieuwe ketel vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan de slimme thermostaat. Deze rukt in steeds meer huishoudens op en zorgt voor een flinke besparing op uw energierekening

Laagste prijsgarantie van Nederland

Bij Holland Warmte doen wij u altijd een interessant aanbod. Of het nu gaat om de inspectie van uw oude toestel, het kopen van een nieuwe ketel of het onderhoud daarvan. Wij willen kost wat kost de goedkoopste zijn en daarom geven wij onze klanten de laagste prijsgarantie van Nederland. Onder ons ‘Warmte zonder zorgen’-concept valt eveneens de mogelijkheid om een contract af te sluiten, waarbij de standaard garantie met nog eens dertien jaar wordt verlengd. Uiteraard kunt u ook voor onderhoud bij ons terecht. Onze monteurs staan zeven dagen per week tot uw dienst. Met twee filialen in Numansdorp en Hengelo is een groot deel van Nederland ondertussen het speelveld geworden van Holland Warmte. Wij zijn nog een echt familiebedrijf waar afspraken, service en korte lijnen heilig zijn. Om dat te kunnen waarborgen, zijn we inmiddels meerdere malen gecertificeerd. Holland Warmte verkoopt uitsluitend topmerken. Bij ons kunt u zelfs een cv-ketel leasen of huren!

Installatie van uw nieuwe ketel door erkend bedrijf

Wacht niet langer en laat uw nieuwe ketel door ons erkende bedrijf installeren. Vul nu het contactformulier in en u bent snel verzekerd van volop warmtecomfort.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!