Ketel huren, het all-inclusive alternatief

U profiteert van een maximaal comfort, optimale energiebesparing volgens de meest recente technieken maar bent daar niet de aanschafkosten voor kwijt. Het onderhoud aan uw toestel maakt onderdeel uit van dit contract. Dat geldt eveneens voor de 24-uursservice die wij bij storingen verzorgen, ook in vakantieperiodes en het weekeinde.

CV Ketels*Huurprijzen*
Remeha Avanta Ace 28C CW4€ 30,50 incl. BTW p.m.
Remeha Avanta Ace 35C CW5 € 31,50 incl. BTW p.m.
Remeha Tzerra Ace 28C CW4 € 31,75 incl. BTW p.m.
Remeha Tzerra Ace 39C CW5€ 32,75 incl. BTW p.m
Remeha Calenta Ace 28C CW4€ 34,50 incl. BTW p.m
Remeha Calenta Ace 40C CW5 € 36,50 incl. BTW p.m.
Remeha Calenta Ace 40L CW6 € 39,75 incl. BTW p.m.

Een energiezuinige ketel huren van topmerk Remeha

Een cv apparaat vervangen hoeft helemaal geen rib uit uw lijf te zijn. Met een ketel huren heeft Holland Warmte een even uniek als zorgeloos concept. U huurt bij ons één van de energiezuinige toestellen van het topmerk Remeha.

De keuze bestaat uit de Remeha Tzerra, Remeha Calenta of Remeha Avanta. De huur- en garantieperiode bedraagt twaalf jaar. Bovendien krijgt u er de iSense thermostaat bij! Deze volledig programmeerbare en volautomatische warmteregelaar heeft een eenvoudige bediening en fraai design. Laat Holland Warmte meteen ook uw oude toestel vervangen. Met de laagste prijsgarantie op servicecontracten is het eveneens een slimme zet om het onderhoud bij ons onder te brengen. Wij zijn een echte totaalinstallateur, die in de loop der jaren alle mogelijke erkenningen en certificeringen heeft verzameld. Zo is Holland Warmte STEK-erkend, VCA- en OK CV-gecertificeerd en lid van branchevereniging UNETO-VNI. Sinds 1965 staat ons gespecialiseerde familiebedrijf voor u klaar. Wij zijn eveneens specialist op het gebied van airconditioning, scheepsverwarming en tijdelijke verwarming.

Alle voordelen van een ketel huren bij Holland Warmte

Bent u overtuigd van de voordelen van een ketel huren? Zoek dan snel contact met ons. Wij zetten alles voor u op een rijtje en zorgen voor een rimpelloze montage.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!