Onze Remeha Tzerra Ace cv-ketels:

Remeha Tzerra Ace: klaar voor de toekomst

De voorganger van de Tzerra Ace, de populaire Tzerra Plus, is door ons in vele huishoudens door heel Nederland geplaatst. Om mee te gaan in de wensen van klanten en de nieuwste technieken heeft Remeha de Tzerra Plus doorontwikkeld. Het resultaat is een een toekomstbestendige cv-ketel genaamd de Tzerra Ace. Een groot verschil met zijn voorganger is de toevoeging van een display, met de komst van dit bedieningspaneel kan snel en eenvoudig benodigde informatie worden opgevraagd en weergegeven.

De Remeha Tzerra Ace biedt als extra optie de mogelijkheid om de cv-ketel automatisch op druk te houden met de optionele automatische (bij)vulinrichting. De ketel bijvullen via een losse vulslang is dus verleden tijd. Met de automatische (bij)vulinrichting kan de ketel ook niet meer te veel worden bijgevuld.

Een andere nieuwe toevoeging is het eSmart Inside besturingssysteem. Door dit nieuwe besturingssysteem is de betrouwbaarheid van de cv-ketel sterk verbeterd. Het biedt daarnaast ook de mogelijkheid om de ketel via apps en/of slimme thermostaten te bedienen. Hierdoor is de ketel helemaal klaar voor de toekomst!

Remeha Tzerra Ace

  • Bovenstaande prijzen zijn inclusief iSense thermostaat, expansievat en standaardmontage.
  • Wij bieden u de beste cv-ketel prijsgarantie.
  • Alle ketelfabrikanten geven 24 maanden fabrieksgarantie.
  • Holland Warmte biedt u de mogelijkheid om de garantie van de cv-ketel t/m het 13e jaar na installatie te verlengen.
  • Het afsluiten van een servicecontract is niet verplicht. Vraag naar onze unieke servicecontracten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse? Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de Remeha Tzerra Ace.

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, gif, png, jpeg, doc, docx, pdf, Max. file size: 4 MB.