Trustpilot

Holland Warmte gaat GasLos met een unieke combi-deal!

Met de combinatie van een Remeha cv-ketel en hybride warmtepomp profiteert u van onze unieke combi-deal. Deze combinatie kan een enorme gasbesparing opleveren. Laat nu uw cv-ketel vervangen en u heeft voor 50% de oplossing in huis waarmee uw gasverbruik tot 70% kan dalen.

Bij het vervangen van de cv-ketel vóór 28 februari 2023 profiteert u van onze combi-deal en ontvangt u gratis:

  • Waardecheque van €125,- voor de aanschaf van uw hybride warmtepomp*
  • Remeha GasLos Garantie
  • Spirotech MB3 vuilfilter met magneetafscheider t.w.v. €130,- voor 7,4% minder gasverbruik
  • Inschrijving op de wachtlijst voor een hybride warmtepomp
  • Duurzaam advies à €150,-
  • ISDE-Subsidie Garantie

*De waardecheque is geldig tot 24 maanden na plaatsing van de nieuwe cv-ketel.

Holland Warmte gaat GasLos – Video

Door de huidige tekorten zijn de warmtepompen op dit moment niet leverbaar. Om direct te besparen op uw gasverbruik zonder hoge investeringskosten, adviseren wij u, wanneer uw cv-ketel ouder is dan 10 jaar, deze nu te laten vervangen. Het kabinet heeft aangekondigd dat vanaf 2026 de hybride warmtepomp de standaard wordt wanneer u uw cv-ketel moet vervangen.

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is het meest toegepaste type warmtepomp in de bestaande woningbouw. Het wordt geïnstalleerd naast de cv-ketel, waarbij de cv-ketel alleen bijspringt als het erg koud is en het levert warm water in de badkamer en keuken. De combinatie van een nieuwe cv-ketel en een hybride warmtepomp kan een gasbesparing opleveren tot wel 70%. De stijgende gasprijzen zorgen ervoor dat deze duurzame manier van warmte opwekken binnen enkele jaren is terugverdiend.

Direct besparen op gasverbruik

✔️ Met een nieuwe ketel geplaatst vóór 2026 hoeft u niet direct actie te ondernemen. Het plaatsen van de hybride warmtepomp is enkel verplicht bij het vervangen van de cv-ketel. Hierdoor kunt u de investeringskosten uitstellen.

✔️ De nieuwe geavanceerde cv-ketels draaien zuiniger ten opzichte van oudere ketels. Met een nieuwe ketel bespaart u direct op gasverbruik.

✔️ De nieuwe combi-ketel wordt binnen 1 week bij u geïnstalleerd door vakkundige monteurs.

✔️ Een nieuwe cv-ketel is toepasbaar op iedere woning. Een (hybride) warmtepomp is (nog) niet geschikt voor iedere woning.

✔️ Mocht u in de toekomst verplicht van het gas af moeten, dan kunt u uw cv-ketel kosteloos inruilen en ontvangt u gegarandeerd korting op een duurzame installatie bij aanschaf van een Remeha ketel met GasLos Garantie. 

✔️ Onze cv-ketels zijn hybrid ready en kunnen op ieder moment uitgebreid worden met een hybride warmtepomp.

Delen
Hulp en advies