Trustpilot

Klaar voor morgen met de Remeha GasLos Garantie

Er is op dit moment veel aandacht voor de energietransitie en duurzaam verwarmen. De juiste keuze maken is daardoor best lastig. Moet ik kiezen voor een Cv-ketel of toch al een warmtepomp? Of een hybride systeem, precies ertussenin? Natuurlijk draagt u graag uw steentje bij, maar u wilt vooral dat uw keuze past bij uw situatie en woning.

Met de Remeha GasLos Garantie maakt u nu de juiste keuze en bent u klaar voor morgen. Gaat in de toekomst uw wijk verplicht van het aardgas af en heeft u een Remeha Cv-ketel hangen die jonger is dan 10 jaar en gekocht en geregistreerd is binnen de actieperiode. In dat geval nemen wij uw Cv-ketel terug en krijgt u een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem dat past bij uw woning.

Ga voor meer informatie en het registeren van uw Cv-ketel naar Remeha.nl.

Delen
Hulp en advies