Aanbieding cv-ketel: weet waar u aan begint!

Wordt de ketel geïnstalleerd door een bedrijf met de juiste certificering? Moet u apart bijbetalen voor de klokthermostaat, het expansievat en de montage? En als het toestel eenmaal hangt, wie verzorgt dan het onderhoud? Bij Holland Warmte laten wij u niet met dit soort vragen zitten. U wordt door ons volledig ontzorgd en heeft de zekerheid van een optimaal warmtecomfort.

Laat aanbieding cv-ketel niet eindigen in drama

Hoe vaak eindigt zo’n cv-ketel aanbieding niet in een drama? Terwijl de aanschaf bij een gecertificeerde onderneming als Holland Warmte helemaal niet duur is. Wij geven u de laagste prijsgarantie van Nederland op cv-ketels en servicecontracten. Onze adviseurs staan u bij in de keuze van een apparaat. Vakbekwame en zelf opgeleide installateurs brengen dit vervolgens in uw pand aan. De standaard garantie van twee jaar kunt u bij Holland Warmte zeer voordelig verlengen tot dertien jaar na de installatie. Een contract voor cv-onderhoud afsluiten is bij ons ook beslist de moeite waard. Holland Warmte heeft op zijn website regelmatig interessante aanbiedingen. Niet alleen voor verwarmingsketels, maar ook voor servicecontracten en airconditioning. Een andere manier op bij ons geld te besparen is een cv-ketel huren; niet de aanschafkosten, wel het geneugten van een gloednieuw toestel.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Aanbieding cv-ketel? Dan toch zeker bij Holland Warmte!

U zocht op ‘aanbieding cv-ketel’ en komt niet voor niets uit op de site van Holland Warmte. Goedkoper en completer gaat u het niet vinden. Vul nu het contactformulier in, dan profiteert ook u snel van onze vele voordelen.

Neem contact op met Holland Warmte!